Kamerkoor Concertato -

NIEUWE LEDEN BIJ KAMERKOOR CONCERTATO

Wilt u in een klein koor zingen en u stem optimaal de kans geven zich te ontwikkelen en tevens een verrassend repertoire willen zingen dat eeuwen bestrijkt? Wilt u als koorlid ook eens begeleidt worden door een mooi kamerorkest? Heeft u behoefte aan iets nieuws...nieuwe mensen...nieuwe wegen…? We kunnen alle stemmen gebruiken maar met name mezzosopranen, tenoren bassen en alten worden hartelijk uitgenodigd voor een auditie! 

Dit is allemaal mogelijk bij ons koor. Voor deelname aan het kamerkoor is een auditie vereist. Meestal kan dit gebeuren door een bepaald werk voor te bereiden tijdens een proef of door contact met ons op te nemen via 0452054549 of via Info@kamerkoorconcertato. 
We zoeken zeker mensen die goed hun weg kunnen vinden in polyfone muziek, van blad lezen en / of een zeer kwalitatieve aanvulling zijn op het huidige ledenbestand. 

Wees welkom!  Aanmelden kan via: info@kamerkoorconcertato.nl
Wij repeteren op vrijdagen tussen 19.00 uur en 20.30 uur. Daarnaast repeteren we in mindere mate op Zaterdagochtend tussen 10.00 uur - 12.00 uur.  Wij repeteren op 2 locaties in Landgraaf, in het Cultuurhuis Landgraaf (Veldstraat 21, Landgraaf) en het Streeperkruis te Landgraaf (Streeperstraat 66, Landgraaf) Bij locaties beschikken over gratis parkeerplaatsen!